СНПЧ А7 Омск, обзоры принтеров и МФУ

Stimați părinți,

Finalizarea clasei a IV-a este foarte aproape. În condițiile în care nu putem să ne vedem față în față pentru a discuta despre viitorul copiilor dumneavoastră, elevii noștri, am ales această cale pentru a vă face cunoscută oferta noastră.

 În anul școlar 2020-2021 în școala noastră vor fi cinci clase a V-a, dintre care una cu studiul intensiv al limbii engleze. Pentru constituirea claselor a cincea se vor păstra colectivele claselor a IV-a de proveniență, pentru le a oferi elevilor confortul și siguranța de a fi împreună cu colegii lor. Face excepție clasa cu program intensiv la limba engleză, care are un regim special. Accesul în clasa a V-a cu program intensiv la limba engleză se face conform unei metodologii a Ministerului Educației și Cercetării, esențiale fiind competențele lingvistice.

 În perioada imediat următoare, adică în intervalul 2 iunie – 19 iunie, urmează perioada de reînscriere și înscriere în clasa a V-a. Daca alegerea dumneavoastră pentru clasa a V-a este Școala Gimnazială “Bogdan Petriceicu Hasdeu” din Iași, trebuie să completați o cerere de reînscriere pe care să o trimiteți prin e-mail sau să o aduceți personal la secretariatul școlii în perioada mai sus menționată.

 Toate datele și formularele necesare le veți găsi pe site-ul școlii. În plus, vă vor fi trimise și prin intermediul platformei Adservio. Desigur, dacă aveți nelămuriri sau doriți informații suplimentare, puteți să ne contactați telefonic sau folosind e-mailul. Nu în ultimul rând, puteți veni să discutăm direct.

 În final, vreau să vă reamintesc câteva motive pentru care merită să alegeți în continuare școala noastră: pentru calitatea serviciilor educaționale, pentru profesorii bine pregătiți și atenți la nevoile elevilor, pentru numeroasele oportunități educaționale oferite, pentru deschiderea față de construirea unui parteneriat autentic cu părinții ș.a.

 

Cu deosebită apreciere,

 Director,

Elena  Manuela  VLASIE