СНПЧ А7 Омск, обзоры принтеров и МФУ
În prag de toamnă şi în clinchete de clopoţel, Şcoala Gimnazială „Bogdan Petriceicu Hasdeu” Iaşi organizează Ediţia a XI-a a Festivalului de Cultură şi Civilizaţie Românească „Românaşul. Festivalul reuneşte românii preocupaţi de frumosul folcloric din România, Republica Moldova şi Ucraina; manifestările cultural-artistice includ ateliere de lucru şi spectacole ce se vor desfăşura în perioada 3-8 septembrie 2023, în Parcul Copou, respectiv la Casa de Cultură a Municipiului Iaşi, „Mihai Ursachi". Desfăşurarea evenimentului este posibilă şi graţie partenerilor noştri: Primăria Iași, Inspectoratul Școlar Județean Iași, Casa de Cultură a Municipiului Iaşi „Mihai Ursachi”, Asociaţia „PROHASDEU”, Palatul Copiilor Iaşi, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” Iaşi, Casa de Cultură a Studenţilor Iaşi, Asociaţia „Communio”, Asociaţia „PRO ROMA”, Asociaţia „Prietenii Bârnovei”, Casa de Cultură Hârlău.
În debut de septembrie, Şcoala Gimnazială „Bogdan Petriceicu Hasdeu” Iaşi va reînvia pentru elevi şi pentru iubitorii de folclor de orice vârstă, patrimoniul bogat şi variat al spiritualităţii şi al meşteşugurilor româneşti.
Fiecare seară a festivalului va fi prilej de bucurie pentru pasionaţii de folclor românesc, încântaţi de soliştii şi de ansamblurile participante.
Şcoala Gimnazială „Bogdan Petriceicu Hasdeu” Iaşi vă adresează invitaţia de a participa la Festivalul de Cultură şi Civilizaţie Românească „Românaşul" spre a scrie astfel încă o pagină însemnată în cartea de căpătâi a valorilor străbune, asumându-ne spiritualitatea românescă drept frumoasă şi onorantă carte de vizită.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Toate reacţiile:
46Raluca Tanasa, Zoe Oniga şi alţi 44